Sluiten

Voor werkgevers

Zoekresultaten
Geen vacatures gevonden
Bekijk vacature
Opzoek naar

Een betrouwbare partner?

WERK’R staat voor verbinden. Wij helpen mensen die misschien nog niet helemaal beseffen dat er een baan bestaat die veel leuker voor ze is.  

Ons doel is om mensen, teams en organisaties verder te helpen en verder te brengen. Onze bemiddeling gaat verder dan alleen matchen, wij willen ook écht van toegevoegde waarde zijn voor onze medewerkers en opdrachtgevers.

WERK'R werkt voor jouw organisatie

De juiste keuze

Via ons eigen netwerk of campagnes benaderen wij kandidaten en sollicitanten vinden ons via onze wervingsactiviteiten. Wij spreken met kandidaten over de baan, het team en de organisatie en maken zo kennis. Daarna bepalen we samen met jou wie we uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vooruitkijken

We leren werkgevers en teams eerst kennen en beginnen onze samenwerking daar. We willen weten waar jouw team of organisatie energie van krijgt en welke nieuwe collega daar bij past. Zodra we dat weten kan WERK'R aan de slag gaan. We kijken vooruit, dit is onze voorbereiding.

Aan de slag

Als er een klik is, zijn wij bijna klaar. We maken een overeenkomst die past bij de dienstverlening die we vooraf hebben afgesproken. Dit kan een contract zijn op uitzenden, detachering, of werving & selectie. Wij regelen de administratieve zaken en houden contact met u.